Калісьці нашы бабулі сушылі ягады ў печы ці на сонцы. Ведалі, што высушаныя ягады захоўваюць сваю карысць, яркі смак і водар.
Сёння гэтая традыцыя жыве і атрымлівае новыя магчымасці, можна з лёгкасцю набыць сушаныя ягады оптам ці ў розніцу ў магазінах.

Карысць, сагрэтая сонцам.

Чаму гэты прадукт варты ўвагі:

Выдатная альтэрнатыва свежым ягадам — асабліва ўзімку.
100% натуральны прадукт. Ніякага цукру, кансервантаў і штучных Е-дабавак! Толькі тое, што дала прырода.
Максімум карысці. Пры высушванні захоўваецца да 90% карысных рэчываў.
Універсальнасць ва ўжыванні: кашы, кампоты, соусы, салаты, здоба, дэсерты.
Зручнасць захоўвання: мала месца, мала вагі.
Сучасны суперснек. З лёгкасцю заменіць шкодныя прысмакі і фастфуд — карысна, модна, смачна.

«Роднае Прыроднае» — натуральнасць без кампрамісаў.

Наша кампанія «Экалагічныя прадукты» — вопытны нарыхтоўшчык лясной і вытворца садовай ягаднай прадукцыі. Мы ведаем ягады. Ведаем, як вырошчваць, збіраць, сушыць, захоўваць і дастаўляць.
Як мы гэта робім? Галоўны сакрэт – месца, дзе нарадзіўся наш брэнд. Гэта Ганцавіцкі раён, адзін з экалагічна чыстых рэгіёнаў Беларусі, багатых на лясы і балоты.

Што гэта значыць для вас?

Ягады вырошчваем і збіраем ў непасрэднай блізкасці ад вытворчасці.
Ручны збор. Кожная ягадка праходзіць праз дбайныя рукі мясцовых жыхароў.
Без далёкіх перавозак: усё перапрацоўваем адразу пасля збору.
Для сушкі выкарыстоўваем толькі самыя свежыя, спелыя, непашкоджаныя ягады.
Усе этапы — ад сарціроўкі да ўпакоўкі — адбываюцца згодна стандартаў, з улікам ідэальных тэмператур і ўзроўня вільготнасці.
Жадаеце купіць сушаныя ягады оптам? Тады вам да нас!
Незвычайны прадукт! Пры высушванні ягадкі не губляюць прыродныя якасці — для карысці чалавека. Вітаміны, антыаксіданты — усё застаецца. Ні вады, ні кансервантаў. Толькі чыстая моц прыроды.

Сушаныя ягады – канцэнтрат карысці.

Буякі
Карысць для мозга. Зарад энергіі.
Чарніцы
Падтрымка зроку і стрававання.
Журавіны
Барацьба з прастудамі, моцны імунітэт.
Брусніцы
Танізуе, натуральны антысептык.
Абляпіха
Шчодрая порцыя вітаміну С.
Маліны
Крыніца карысных рэчываў.
Чырвоныя парэчкі
Бадзёрасць і вытанчаны смак.
Чорныя парэчкі
Хуткая дапамога імунітэту і аскарбінавая кіслата.
Суніцы лясныя
Духмяны і карысны прыродны ласунак.
Чарнаплодная рабіна
Умацаванне сардэчна-сасудзістай сістэмы.

Як выкарыстоўваць сушаныя ягады? Вы здзівіцеся!

Універсальны прадукт:
Гарбата і іншыя напоі. Заварвайце — і атрымлівайце асалоду ад водару і смаку лета.
Кулінарыя і  рэстаранны бізнес. Дэсерты, соусы, марынады, мяса, супы — усё стане шэдэўрам!
Дыеталогія і здаровае харчаванне. Прыродны энергетык, карысны перакус, разнастайнасць нават самай строгай дыеты.
Рэцэпты з сушаных ягад

Чаму выгадна выбраць нашу прадукцыю?

Правераная якасць.

Цалкам прыродная прадукцыя, ніякіх кансервантаў і хімікатаў.

Якасная сушка.

Мы дбаем пра працэсы нарыхтоўкі, апрацоўкі, сушкі, каб правільна прыгатаваць прадукт і захаваць максімум карысных рэчываў.

Лёгкае захоўванне.

зручная тара, займае мала месца, доўгі тэрмін прыдатнасці.

Даступнасць

Не залежыць ад сезона, заўсёды гатовая да ўжывання.

Багаты асартымент.

Любы запыт, любыя мэты – у  нас знойдзецца, што вам прапанаваць.

Для дома і бізнесу.

Ад невялікіх упаковак да  аптовых паставак.

Выгадна.

Мы прапануем сушаныя ягады, цана на якія празрыстая, зразумелая, даступная.
Наша прадукцыя
Гатовыя напоўніць жыццё летнімі смакамі, ляснымі водарамі і сонечнымі эмоцыямі нават у маразы? Заказвайце сушаныя ягады.
Калі ёсць пытанні наконт асартыменту, заказаў і г. д., — пакіньце свае дадзеныя на сайце ці тэлефануйце па нумары +375 (29) 246-07-57. Усё патлумачым.
«Роднае Прыроднае» — смачна, карысна, па-беларуску!
© 2025, Роднае прыроднае. Усе правы абаронены.
/
/
г. Ганцавічы, 225432, Рэспубліка Беларусь, Брэсцкая вобласць, вул. Перамогі, д. 5
Кантакты:
1. Замачыце сухія буякі ў цёплай вадзе на 20−30 хвілін, каб яны размяклі. Затым адкіньце на друшляк.
2. Змяшайце тварог, цукар, ванільны цукар і цэдру.
3. У асобнай місцы ўзбіце вяршкі з соллю да моцных пікаў.
4. Акуратна ўвядзіце ўзбітыя вяршкі ў тварожную масу.
5. Дадайце буякі і асцярожна змяшайце.
6. Раскладзіце дэсерт па парцыённых шклянках і астудзіце ў халадзільніку за 1-2 гадзіны да падачы.
Прыгатаванне:
200 г тварагу
50 г цукру
1 ч. лыжка ванільнага цукру
50 г сухіх буякоў
100 мл вяршкоў (для ўзбівання)
соль
Інгрэдыенты:
Тварожны дэсерт з сушаных буякоў
1. Калі сушаныя ягады занадта цвёрдыя, можна замачыць іх у гарачай вадзе на 10−15 хвілін, каб яны сталі мякчэйшымі.
2. У місцы змяшайце: муку, разрыхляльнік цеста, цукар, ванільны цукар (па жаданні) і соль.
3. У асобнай місцы ўзбіце яйкі, затым дадайце малако і растопленае масла. Змяшайце да атрымання аднастайнай масы.
4. Дадавайце вадкую сумесь у сухія інгрэдыенты, увесь час памешваючы. Дадайце ягады ў цеста і змяшайце.
5. Разагрэйце вафельніцу. Змажце алеем паверхню вафельніцы і выкладзіце порцыю цеста. Выпякайце да залацістай скарыначкі.
6. Гатовыя вафлі падавайце з мёдам, варэннем, упрыгожыўшы ягадкамі.
Прыгатаванне:
250 г мукі
2 яйкі
100 г цукру
150 мл малака
100 г растопленага масла
1 ч. лыжка разрыхляльніка цеста
соль
100 г сухіх ягад
(ізюм, журавіны ці чарніцы)
ванільны цукар (па жаданні)
Інгрэдыенты:
Венскія вафлі з сухімі ягадамі
1. Заварыце зялёную гарбату ў гарачай вадзе (80−85 °C) на працягу 2−3 хвілін у шкляным або керамічным заварніку.
2. Дадайце ў гарбату сушаныя ягады журавін, буякоў ці чарніц, а таксама долькі лімона.
3. Настойвайце яшчэ 3−5 хвілін, каб ягады аддалі свой густ і водар.
4. Для густу ў гарбату можна дадаць кавалачак імбіру ці мяты.
Прыгатаванне:
Сакрэты падачы
Выкарыстоўвайце шкляныя кубкі. Гэта падкрэсліць колер гарбаты і ягад.

Летнім днём можаце падаваць гарбату халоднай. Заварыце як звычайна, астудзіце, дадайце лёд і свежыя ягады для дэкору.

Для ўзмацнення водару можна дадаць крыху свежай мяты, лаванду, чабор.
2-3 лыжкі зялёнага чаю
2-3 сталовыя лыжкі сухіх ягад журавін, буякоў, ці чарніц
2-3 долькі лімона
500 мл гарачай вады
Інгрэдыенты:
Зялёны чай з ягадамі буякоў, журавін, чарніц
Пакіньце свае дадзеныя і мы звяжамся з Вамі