Уявіце сабе… За вокнамі - зіма. Але варта дастаць пакет з хутказаморожанымі ягадамі ад «Роднае Прыроднае» — і ў дом вяртаецца лета. Яскравае, сакавітае, духмянае… Хоць у страву, хоць у напой, хоць проста ў місачку з лыжкай. Лёгка. Хутка. Цудоўна.

Дорым лета круглы год.

Хутказамарожаныя ягады:

Карысныя
На 100% натуральны прадукт. Ніякіх кансервантаў — толькі вітаміны!
Смачныя
Водар, знешні выгляд, смак — быццам вось толькі з куста знялі!
Універсальныя
Для сям'і, рэстарана, крамы, вытворчасці натуральнай ежы — ідэальна для ўсіх.
Жадаеце пакаштаваць? Гэта проста! Трэба нашы замарожаныя ягады купіць оптам ці ў розніцу ў Мінску альбо іншых населеных пунктах Беларусі — і гатова.
«Роднае Прыроднае» — брэнд беларускага вытворцы хутказамарожаных ягад ТАА «Экалагічныя прадукты».

Хто мы?

Чым мы адметныя?

Унікальнасць месца

Вытворчасць — у Ганцавіцкім раёне, багатым на лясы і балоты. Ідэальныя ўмовы — для высокіх ураджаяў дзікарослых і паспяховай культывацыі садовых ягад.
Вялікі плюс: вытворчыя памяшканні знаходзяцца побач з месцамі збору. Збіраем, адразу мыем, сартуем — і замарожваем. Потым пакуем. І вязем да вас.

Унікальнасць людзей

Унікальнасць прадукта

Нашы ягады збіраюць мясцовыя жыхары. Яны ведаюць гэтую зямлю і яе багацці. А сакрэты якаснага збору і захавання ягад тут не толькі берагуць, але і перадаюць з пакалення ў пакаленне.
Мы шануем добрыя ягады. Таму збіраем іх ў момант прыроднага паспявання, калі яна самая смачная, духмяная і карысная!
Багаты асартымент свежазамарожаных ягад, кошт, а таксама ўмовы пакупкі вас прыемна ўразяць!

Што мы прапануем?

Журавіны
Прыродны антысептык, крыніца лекавых магчымасцяў. Дапамагаюць знізіць тэмпературу, умацоўваюць імунную сістэму і падтрымліваюць здароўе зубоў.
Буякі
Скарбніца вітамінаў С і К, карысць для сэрца, сасудаў, змяншаюць ўзровень цукру ў крыві. Дапамагаюць выводзіць таксіны і солі цяжкіх металаў.
Маліны
Запас вітамінаў С і К, мікраэлементаў, лепшы сябар у час прастуд. Дапамагае ў барацьбе з лішняй вагой і падтрымлівае здароўе сэрца.
Абляпіха
Сапраўдная захавальніца вітамінаў А, С і Е, мінералаў і Амега-7. Умацоўвае скуру, валасы, бадзёрыць, сагравае.
Брусніцы
Натуральны антысептык, умацоўваюць арганізм. Змяшчаюць вітаміны C, A, і E, а таксама карысныя кіслоты. Выдатна выводзяць камяні і солі.
Чарніцы
Моц антыаксідантаў, падтрымка імунітэта, прыемны смак. Дапамагаюць палепшыць зрок, падтрымліваюць здароўе сэрца.
Чырвоныя парэчкі
Багатыя вітамінам C і антыаксідантамі. Дапамога страўніку, умацаванне імунітэта, падтрымка сардэчна-сасудзістай сістэмы.
Чорныя парэчкі
Лідар па вітаміне С, насычаным смаку. Падтрымліваюць здароўе вачэй і паляпшаюць працу мозга.
Суніцы лясныя
Маленькія лясныя чараўніцы, нізкакаларыйныя, але багатыя на каштоўныя рэчывы і клятчатку. Падтрымліваюць здароўе скуры і паляпшаюць страваванне.
Чарнаплодная рабіна
Вораг халестэрыну, сябра сасудам. Паляпшае зрок і дазваляе рэгуляваць узровень цукру ў крыві.
Суніцы садовыя
Паляпшаюць страваванне, ласунак без шкоды для фігуры. Змяшчаюць вітаміны C, A і клятчатку.
захоўванне — пры стабільнай тэмпературы -20ºС.
хуткае паглыбленне ў холад да -30ºС;
лёгкае астуджэнне — да 0 º С;
Звычайная замарозка для ягады — як цяжкая хвароба: доўга, пакутліва, са стратай сябе. А вось шокавая замарозка — як анабіёз: захоўвае прыгажосць, свежасць, карысць.

Шокавая замарозка – як гэта працуе.

Замарожванне ягад адбываецца ў тры крокі:

Пры гэтым у ягадных клетках не ўтвараюцца вялікія крышталі лёду, таму ягады не губляюць форму і смак.

Пры шокавай замарозцы:

Захоўваюцца ўсе карысныя прыродныя ўласцівасці і вітаміны.
Выгляд, смак, тэкстура ягад застаюцца такімі, як іх стварыла прырода.
Павялічваецца тэрмін захоўвання да 2 гадоў.
Ягады адразу гатовыя да ўжывання – дастаткова размарозіць.
Змена структуры ягады:
Менавіта таму мы прызнаём толькі шокавы спосаб замарожвання. І ніяк інакш.
да заморозкі
пасля звычайнай
замарозкі
пасля шокавай замарозкі
Наша прадукцыя
Прапануем прадукцыю оптам, у разнастайных варыянтах фасоўкі і ўпакоўкі ад 250 г да 25 кг. Ягад хопіць усім!

Чаму варта выбіраць нас?

Мы клапоцімся пра смак, а не пра рэкламу.
Натуральны прадукт? Так, і ніякай хіміі.
Хоць пакет, хоць тона ягад? Прыедуць хутка і без праблем.
Дадайце яшчэ стабільнасць якасці, сумленнасць кошту і высокі ўзровень сервісу.
Рэцэпты з замарожаных ягад
Пытанні? — Тэлефануйце па нумары +375 (29) 246-07-57. Наш супрацоўнік дапаможа з выбарам, патлумачыць дэталі, пазнаёміць з цэнамі. Кожнаму аптоваму кліенту мы імкнёмся забяспечыць самыя выгадныя ўмовы.
Звяжыцеся з намі ці пакіньце свае дадзеныя. Усё!
Проста.

Як заказаць?

Лета чакае вас. Нават зімой.
© 2025, Роднае прыроднае. Усе правы абаронены.
/
/
г. Ганцавічы, 225432, Рэспубліка Беларусь, Брэсцкая вобласць, вул. Перамогі, д. 5
Кантакты:
1. Прамыйце журавіны пад халоднай вадой.
2. У каструлю ў кіпень дадайце журавіны і варыце 15−20 хвілін на сярэднім агні.
3. Дадайце цукар і мяшайце, пакуль не растане. Паспрабуйце на смак і пры неабходнасці дадайце яшчэ цукру.
4. Зніміце з агню і астудзіце да пакаёвай тэмпературы.
5. Працадзіце морс праз марлю або дробнае сіта, каб выдаліць ягады.
6. Падаваць можна астуджаным, можна дадаць лустачкі лімона для водару ці мяту.
100 г свежых, замарожаных
ці сушаных журавін.
1 літр вады
3-4 ст. лыжкі цукру
1 лімон
Прыгатаванне:
Інгрэдыенты:
Журавінавы морс
1. Калі выкарыстоўваеце замарожаныя журавіны, прамыйце іх пад халоднай вадой. Востры перац нарэжце. Калі вы хочаце зрабіць соус менш вострым, выдаліце ​​насенне. Часнок ачысціце.
2. У патэльні з тоўстым дном разагрэйце аліўкавы алей на сярэднім агні. Дадайце нарэзаны востры перац і часнок. Абсмажвайце іх 1-2 хвіліны, пакуль яны не пачнуць крыху размякчацца.
3. У патэльню дадайце журавіны. Змяшайце ўсе інгрэдыенты і гатуйце на сярэднім агні каля 5-7 хвілін.
5. Калі соус загусцеў, зніміце з агню і крыху астудзіце. Перакладзіце ў стэрылізаваныя слоікі і захоўвайце ў халадзільніку. Ён выдатна падыдзе да мясных страў, сыру і нават як самастойная закуска.
4. Далей дадайце цукру і крыху солі. Змяшайце і працягвайце гатаваць, пакуль ягады не стануць мяккімі. Паспрабуйце на смак; калі трэба, дадайце яшчэ цукру ці солі.
Прыгатаванне:
300 г свежых або замарожаных журавін.
1 невялікі востры перац (напрыклад, чылі)
2-3 зубчыкі часнаку
2-3 сталовыя лыжкі цукру
соль на смак
1 сталовая лыжка аліўкавага алею (па жаданні)
Інгрэдыенты:
Журавінавы востры соус
1. У глыбокай місцы змяшайце муку і соль. У асобным кубку ўзбіце яйка і дадайце ваду (або малако). Паступова ўлівайце яечна-вадзяную сумесь у муку, замешваючы цеста да эластычнага стану.
2. Яно павінна быць мяккім і не прыліпаць да рук. Загарніце цеста ў плёнку або накрыйце ручніком і дайце яму «адпачыць» 30 хвілін.
3. У місцы змяшайце замарожаныя буякі ці чарніцы з цукрам і крухмалам. Калі ягады кіслыя, дадайце больш цукру. Дайце напаўняльніку пастаяць.
4. Цеста падзяліце на некалькі частак для зручнасці работы. Раскатайце таўшчынёй каля 2−3 мм і з дапамогай шклянкі выразайце кругі з цеста.
5. На кожны кружок цеста выкладвайце па 1−2 чайных лыжкі ягаднага напаўняльніка. Складзіце круг напалову і старанна склейце край цеста.
6. У каструлю наліце ​​вады, дадайце трохі солі і давядзіце да кіпення. Акуратна апусціце варэнікі ў кіпяток, каб яны не зліпаліся.
7. Варыце да таго часу, пакуль яны не ўсплывуць на паверхню (гэта зойме каля 5−7 хвілін). Выцягвайце варэнікі шумоўкай і кладзіце іх на талерку.
8. Падавайце варэнікі гарачымі з маслам, смятанай або пасыпанымі цукрам. Можна ўпрыгожыць варэнікі свежымі ягадамі.
500 г мукі
1 яйка
200 мл вады (можна малако)
соль
300 г замарожаных буякоў ці чарніц
2-4 ст. лыжкі цукру
1 ст. лыжка крухмалу
Прыгатаванне:
Інгрэдыенты:
Для цеста:
Для напаўнення:
Варэнікі з замарожанымі буякамі або чарніцамі
Пакіньце свае дадзеныя і мы звяжамся з Вамі