Лета — гэта час сонца, зеляніны, толькі што сабранай садавіны ды гародніны. І, вядома ж, духмяных ягад. Навошта летам займацца гатаваннем складаных і занадта сытных страў з паўфабрыкатаў?! Сама прырода частуе нас простымі, лёгкімі і разнастайнымі смакамі ды водарамі. Гэта ягады!

Свежыя ягады: больш лета, больш карысці!

Вітаміны без дабавак — прыродная крыніца здароўя, вітамінаў і карысных мікраэлементаў.
Максімум смаку — натуральны смак і прыемны водар, сонца ў кожнай ягадцы.
Падыходзяць да ўсяго і для ўсіх – дэсерты, напоі, гарніры, карысныя перакусы ў любым узросце, ад немаўля да старца.
У асартыменце «Роднае Прыроднае»:

Наш свежы ягадны асартымент

Буякі садовыя
Сапраўдны суперфуд — для зроку, сэрца і мозга!
Буйнаплодныя журавіны
Сапраўдныя красуні, поўныя сюрпрызаў, вітаміна С, карысных мікраэлементаў.
Дзікарослыя журавіны
Каралева балотаў, магутны абаронца ад прастуды, надзейная сяброўка імунітэта.
Вось за што мы любім лета — яно дае нам усё самае смачнае, карыснае, радаснае, свежае. У тым ліку і магчымасць набыць свежыя ягады ў Мінску ці іншых рэгіёнах Беларусі — пад брэндам «Роднае Прыроднае».
Мы — брэнд, што нарадзіўся на беларускай зямлі, у чыстым і багатым прыродным куточку Брэстчыны — Ганцавіцкім раёне. Тут паветра напоўнена водарам сасновага лесу і траў. Лагчыны, балоты ды агароды шчодрыя на ягадны ўраджай, а людзі — працавітыя, цярплівыя і руплівыя.

Пра нас

Што яшчэ варта ведаць пра нас:

Самі вырошчваем, апрацоўваем, дастаўляем прадукцыю — усе працэсы пад кантролем.
Аддаём перавагу натуральнаму, прыроднаму паспяванню — кожнай ягадцы даём напоўніцца сонцам ды сілай зямлі.
Ручны збор. Ягады збіраюцца рукамі мясцовых жыхароў, якія добра ведаюць усе ўрадлівыя ягадныя мясціны.
Збор толькі ў пік сезона. Ні раней. Ні пазней. Толькі максімальная спеласць!
Галоўнае — свежасць і захаванне карыснасці ягады! Ніякіх доўгіх перавозак і захоўвання на складах. Вытворчасць — за два крокі ад ягаднікаў і плантацый. Сёння сабралі і астудзілі ягаду — сёння расфасавалі — сёння адправілі!
Прадаём аптовымі партыямі. Патрэбны свежыя ягады оптам? – У нас ёсць усё, у рознай фасоўцы, рознай упакоўцы вагой ад 125 г да 5 кг.
Наша прадукцыя
Таму, калі шукаеце, дзе купіць ягады ў Беларусі, — запрашаем да нас!
Мы працуем напрамую, без пасярэднікаў, таму продаж ягады у нас адбываецца ў самыя кароткія тэрміны, а кошт ягады за 1 кг застаецца даступным.

Як даўжэй захаваць свежасць ягад?

Захоўваць у халадзільніку ў зоне свежасці пры +2...+4°C.
Не мыць загадзя. Памыйце толькі перад ежай – так ягады захаваюць смак і форму.
Ужываць хутчэй. Не пакідайце ягады на доўгі час. Калі не паспяваеце — замарозьце порцыямі. Так захаваецца больш вітамінаў.
Рэцэпты са свежых ягад

Як набыць ягады оптам?

Пакіньце свае дадзеныя ў форме зваротнай сувязі.
Чакайце званка ад кансультанта. І памятайце, у нас для вас заўсёды ёсць спецыяльныя прапановы!
Сезон кароткі. Скарыстайце свой шанц дадаць у меню тое, што шчодра дорыць нам прырода. Наш нумар +375 (29) 246-07-57

Працуем аператыўна, без затрымак.

Ягады дораць лета.
© 2025, Роднае прыроднае. Усе правы абаронены.
/
/
г. Ганцавічы, 225432, Рэспубліка Беларусь, Брэсцкая вобласць, вул. Перамогі, д. 5
Кантакты:
1. Калі выкарыстоўваеце замарожаныя ягады, то не трэба іх размарожваць.
2. Усе інгрэдыенты ўзбіце блендарам да атрымання аднастайнай кансістэнцыі.
4. Пераліце смузі ў шклянку і атрымлівайце асалоду ад смаку. Можна ўпрыгожыць ягадамі ці мятай зверху.
3. Паспрабуйце смузі. Калі трэба падсаладзіць, дадайце больш мёду ці цукру і яшчэ раз перамяшайце.
1 шклянка замарожаных ці свежых ягад
1/2 шклянкі ёгурту
1/2 шклянкі малака
1 сталовая лыжка мёду ці цукру
Лёд (па жаданні)
Прыгатаванне:
Інгрэдыенты:
Смузі з ягадамі буякоў ці журавін
1. Цеста: Узбіце яйкі з цукрам, дадайце малако, алей, ванілін. Змяшайце.
2. Прасейце муку з разрыхляльнікам, дадайце вадкія інгрэдыенты і размяшайце.
3. Раскладзіце цеста па формачках (на 2/3) і выпякайце 20−25 хвілін пры тэмпературы 180 °C. Астудзіце.
4. Крэм: Узбіце сліўкі з цукровай пудрай і ванілінам да ўстойлівых пікаў.
5. Упрыгожце астылыя кексы крэмам (з кандытарскага мяшка або лыжкай) і ягадамі буякоў.
6. Па жаданні прысыпце цукровай пудрай. Падавайце адразу ці астудзіце.
7. У цеста можна дадаць цэдру лімона ці апельсіна. Для шакаладных кексаў дадайце 2 ст. л. какавы ў муку.
мука 150 г
цукар 120 г
яйкі 2 шт
малако 80 мл
раслінны алей 60 мл
разрыхляльнік 1 ч.л.
ванілін 1 ч.л.
сліўкі 33-35%: 200 мл
цукровая пудра 50 г
ванілін 0,5 ч.л.
Прыгатаванне:
Інгрэдыенты:
Для кексаў (12 шт):
Для крэму:
Бісквітныя кексы з крэмам і ягадамі буякоў
1. Калі выкарыстоўваеце замарожаныя журавіны, размарозьце і зліце лішнюю вадкасць.
2. Арэхі раздрабніце і злёгку абсмажце на сухой патэльні да залацістага колеру.
3. Яблык нарэжце кубікамі.
5. Для запраўкі ў асобнай ёмістасці змяшайце мёд, раслінны алей, соль і перац.
6. Запраўце салату, змяшайце і падавайце, упрыгожыўшы зелянінай.
4. У глыбокай місцы змяшайце журавіны, арэхі, яблык і нарэзаны кубікамі сыр.
200 г свежых журавін (можна выкарыстоўваць замарожаныя)
100 г грэцкіх арэхаў
150 г сыру
1 яблык
2 ст. лыжкі мёду
3 ст. лыжкі расліннага алею
Соль і перац па густу
Пятрушка або мята для ўпрыгожвання
Прыгатаванне:
Інгрэдыенты:
Лёгкая салата з журавінамі
Пакіньце свае дадзеныя і мы звяжамся з Вамі